Invitation til online rekrutteringsaften

maj 12

Er du nysgerrig på jobbet som deltidsbrandmand?

Vi ved, at mange kvinder og mænd drømmer om at tage springet og blive deltidsbrandmand. Det er et fedt job med en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor du i den grad kan gøre en forskel for dit lokalsamfund. Samtidig bliver du en del af et fantastisk fællesskab på den lokale brandstation, hvor du vil få venskaber for livet.

Men midt i dine overvejelser melder der sig helt sikkert en lang række spørgsmål. For hvordan får du lige jobbet som deltidsbrandmand til at passe ind med dit almindelige arbejde? Hvilke krav skal du opfylde? Hvor mange udrykninger skal du regne med at blive kaldt ud til om måneden? Og hvad med familien derhjemme?

Deltag i vores online rekrutteringsaften

Vi vil rigtig gerne svare på alle dine spørgsmål. Derfor inviterer vi dig til vores online rekrutteringsaften:

Mandag den 31. maj 2021 klokken 19 til 20 via Microsoft Teams

I løbet af aftenen vil du blandt andre møde vores operative chef samt et par deltidsbrandfolk, der vil fortælle om deres erfaringer med at arbejde i brandvæsnet. Undervejs vil du naturligvis få lejlighed til at stille spørgsmål.

Det er helt uforpligtende at deltage

Vi har ingen forventning om, at du efter mødet er klar til at underskrive en kontrakt med os. Vores online rekrutteringsaften er et helt uforpligtende tilbud til dig, der er nysgerrig på jobbet som deltidsbrandmand og måske tænker, at du lige nu eller på sigt kunne være interesseret i at trække i branddragten. Det er også helt fint, hvis du bare har lyst til at vide mere om det at arbejde i et kommunalt beredskab.

Vi opfordrer både mænd og kvinder, unge og ældre til at deltage i vores online rekrutteringsaften.

Sådan tilmelder du dig

Du deltager i vores online rekrutteringsaften ved at udfylde formularen herunder. Få dage før arrangementet modtager du en mail med et link til begivenheden. Det er naturligvis gratis at deltage.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til kommunikationsansvarlig i Nordsjællands Brandvæsen, Cecilie Hedegaard Petersen, på tlf.: 40 15 90 25.

Vi glæder os til at se dig!

Dit navn
Du skal indtaste dit navn!
Din e-mail
Du skal indtaste din e-mail!
Hvordan fandt du frem til dette arrangement
Invalid Input
GDPR
Invalid Input

BLIV brandmand

kurser & uddannelse

Brandkadetter